fbpx

Влада Франківська не попередила патрульну поліцію про перекриття центральних вулиць

Суспільство 10:24, 21.06, 2016

Патрульні Івано-Франківська попросили міську владу попереджувати їх про перекриття руху у середмісті на вихідні.

З таким проханням на оперативній нараді звернувся до керівництва міста заступник начальника управління патрульної поліції Івано-Франківська Олег Сердюк.

"На вихідних відбулося перше перекриття середмістя на цих вихідних, але патрульні не отримали жодного розпорядження про перекриття руху у центральній частині міста. Ми уже по ситуації зорієнтувалися і забезпечили охорону бочок з водою від вандалізму, але ми не можемо постійно охороняти ці бочки", – зазначив Сердюк.

Як писав КУРС, виконком Івано-Франківської міської ради прийняв рішення щонеділі та у святкові дні перекривати центр міста з 6-ї до 24-ї години.

Перекриття вулиць розпочалося з 19 червня. Хоча, за рішнням виконкому, вулиці мали почати перекривати з останньої неділі місяця, тобто 26 червня.

У свою чергу міський голова Руслан Марцінків попросив патрульних закцентувати увагу на молодиків, які ввечері ганяють поблизу Ратуші.

"Вчора проходив біля Ратуші ввечері, там якийсь "шанхай", п’яні молодики ганяють хтозна з якою швидкістю. Мені здається, що туди вся область з’їхалася, щоб потусити біля Ратуші. Там просто жах коїться",  нарікає Марцінків.

Олег Сердюк також повідомив, що на Зелені свята у Франківську затримано 16 водіїв у стані алкогольного сп’яніння. За місяць їх уже 53. За тиждень зареєстровано 34 ДТП без потерпілих та 8 – з потерпілими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: