fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Влада Франківська відмовилась виділити волонтерам кімнатку на 22 квадрати, бо "берегла" її для голови фракції "Свобода"

Влада Франківська відмовилась виділити волонтерам кімнатку на 22 квадрати, бо "берегла" її для голови фракції "Свобода"

Політика 11:13, 09.04, 2016

Приміщення, в якому франківські волонтери хотіли отримати в оренду кімнатку, площею 22,1 кв. м передадуть в оренду фірмі очільника фракції "Свобода" в Івано-Франківській міськраді Роману Онуфріїву.

Як писав КУРС, ГО "Залізний тризуб", яку очолює ініціаторка громадської ініціативи "Поранені SOS" Наталія Сербин, звернулася до виконкому з проханням надати в оренду приміщення площею 22,1 квадратних метра.

Волонтерка наголошує, що їхня організація вперше попросила у міської влади приміщення для роботи, оскільки офіс, у якому зараз працюють волонтери, перебуває у приватній власності і власник попросив їх з’їхати.

Відмову у виконкомі мотивували тим, що приміщення загальною площею 459,1 квадратних метра, в якому волонтери попросили кімнатку на 22 квадрати, використовувалося одним власником як цілісний комплекс і обладнане єдиними інженерними мережами, лічильниками та санвузлом.

Насправді департамент комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради підготував на сесію проект рішення на передачу в оренду цього приміщення 459,1 кв. м ТзОВ "Місто НВ".

1

У документі вказано, що приміщення передається в оренду для використання під видавничу діяльність та книгорозповсюдження книжкової продукції державною мовою.

Як відомо, директором ТзОВ "Місто НВ" є очільник фракції "Свобода", голова бюджетної комісії в Івано-Франківській міській раді Роман Онуфріїв.

Співзасновниками фірми є його дружина Ольга Онуфріїв та однопартіїць Петро Гавриш.

"Однак, хто такі громадські органіації, хто такі волонтери? Є депутат партії "Свобода". Напевне, як у кращих традиціях, за вказівкою Тягнибока, приміщення має бути пана Онуфрієва", – коментує волонтерка Наталія Сербин.

Наразі проект рішення про передачу в оренду підприємству "Місто НВ" приміщення пройшов виконком та виноситься на наступну сесію міськради.

Нагадаємо, на засіданні виконкому міський голова Руслан Марцінків заявив, що отримав доручення від Тягнибока проголосувати за дозвіл на чебуречну.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: