fbpx

Влада Івано-Франківська готова продати частину землі, яку планує виділити під дитсадок

Суспільство 19:59, 02.12, 2014

Івано-Франківська міська рада планує виділити 0,45 га для будівництва та обслуговування дитячого садка по вул. Пасічній, поруч житлового будинку №20.

На другому пленарному засіданні 50-ї сесії планує дати дозвіл на складання проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Проект рішення розглянула комісія з питань будівництва, архітектури, земельних відносин, охорони навколишнього середовища та сприяння розвиткові сіл.

За словами голови комісії Петра Гавриша, спершу він ініціював продаж цієї ділянки з аукціону з метою комерційного використання. Однак вирішили збудувати там дитячий садок. Оскільки ділянка розташована обабіч дороги, Гавриш вважає, що там дитсадок будувати недоцільно.

"Я досі вважаю, що це місце неправильне для дитячого садка, але можна поставити там великий паркан, а саму споруду збудувати ближче до будинку", – міркує голова земельної комісії.

Втім, за його словами, знайшлося підприємство, яке виявило бажання придбати 10 арів землі під медичний склад. Коли переговори дійшли до підписання документів, каже він, підприємство зникло.

Голова комісії запропонував відвести землю під дитячий садок. А якщо з’явиться інвестор, який забажає придбати 10 соток поруч з дитсадком, міськрада зменшить площу під ДНЗ і "оселить" його поруч.

Завтра, 3 грудня, рішення земельної комісії має підтвердити сесія міськради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: