fbpx

Влада Тлумаччини знайомилась з досвідом урядування польських міст

Суспільство 21:42, 21.09, 2016

На початку вересня цього року у містечку Заклічин Тарновського повіту (Республіка Польща) відбулось традиційне "Свято квасолі".

На цьому святі сільськогосподарські виробники щороку представляють власну продукцію, серед якої різні сорти квасолі, страви з квасолею, мед з місцевих пасік, хліб з салом, пироги тощо, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

На Святі квасолі побувала і делегація з Тлумаччини. Очолили делегацію голова райдержадміністрації Володимир Габурак, голова районної ради Василь Двояк, депутат обласної ради Богдан Станіславський та селищний голова Обертина Віктор Хамут. До її складу увійшли представники Обертинського відділення товариства Польської культури імені Ф. Карпінського та Обертинської пекарні "Обер Хліб". Останні представили на святі свої хлібобулочні вироби та солодку випічку.

Керівники району та Обертинської селищної ради взяли участь у заходах фестивалю, а також зустрілися з мером міста Заклінчин Давидом Хробаком і ознайомилися досвідом урядування в містечку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: