fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Влада здійснила серію злочинів 10 вересня, якими керував координаційний штаб на чолі з Президентом, – Дерев’янко

Влада здійснила серію злочинів 10 вересня, якими керував координаційний штаб на чолі з Президентом, – Дерев’янко

Політика 14:35, 18.09, 2017

Влада задіяла всі ресурси і здійснила велику кількість злочинів 10 вересня, щоб не дати лідер РУХУ НОВИХ СИЛ Михайлу Саакашвілі та його прихильникам потрапити в Україну.

Про це заявив народний депутат, член Ради партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Юрій Дерев'янко в ефірі Firtka.TV.
 

"10 вересня відбулась фіксація великої кількості злочинів влади", – констатував депутат. За його словами, до головних злочинів влади відносяться: 

1. Заяви про розстріли і вбивства громадян і депутатів напередодні;

2. Звезення тітушок в Краковець;

3. Блокування поїзда Перемишль – Львів у Польщі;

4. Блокування людей в пункті пропуску Шегині;

5. Залякування народних депутатів і громадян України, які знаходились в пункті пропуску Шегині, про вибухи, небезпеку, замінування;

6. Організація переслідування тітушками мирних громадян і активістів вздовж пункту пропуску;

7. Бездіяльність влади, генералів щодо евакуації дитини, жінок і громадян з метою забезпечення безпеки їх життю і здоров'ю.

Дерев'янко вважає, що організація цих злочинів здійснювалась напередодні 10 вересня, коли через посіпак Банкової з центральних каналів лунали заклики вбивати усіх громадян, які прибудуть на кордон зустрічати Саакашвілі. Зокрема, до таких закликів вдались радник глави МВС Ілля Ківа та депутати від Радикальної партії Олега Ляшка, які закликали прикордонників стріляти в народних депутатів і громадян України, які будуть на кордоні разом з Саакашвілі.

Дерев'янко заявив, що саме влада привезла в пункт пропуску Краковець, куди мав приїхати Саакашвілі, тисячі "тітушок", щоб дестабілізувати ситуацію.

"Докази того, що "тітушки" привезені під Краковець владою, є дуже прості. Я особисто в присутності камер бачив, як поліція ідентифікувала тітушок, в більшості з яких не було паспортів. Це 30-кілометрова прикордонна зона, де по закону, якщо людина не має ідентифікуючого документу, вона повинна бути негайно вивезена й ідентифікована в райвідділок", – повідомив Дерев'янко.

Він підкреслив, що жодного з тітушок нікуди не відвозили. Депутат також повідомив, що тітушкам організовано привозили їжу, як це було колись в Маріїнському парку, де розміщувався Антимайдан.

"Це означає, що хтось чинив злочин, який був спрямований на те, щоб вчинити дестабілізацію в пункті пропуску Краковець", – підсумував парламентар.

За словами Дерев'янка, ще один злочин влади – це блокування потяга Перемишль – Львів на території Польщі."Сьогодні ми вже знаємо, що цим керував Президент України особисто через координаційний штаб. Це був злочин, вчинений на території Європейського Союзу", — сказав Дерев'янко.

"Наша мета була – щоб Саакашвілі зустрів прикордонників, його юридична позиція була дуже сильною", – переконує нардеп.

Наступним злочином, за його словами, було блокування Саакашвілі, народних депутатів, журналістів та активістів в пункті пропуску Шегині під приводом замінування.

"Ми пройшли спокійно польський прикордонний пункт, на українському перед нами вишиковуються солдати, ми були вже на українській території, нас заблокували. Генерал сказав, що пункт пропуску замінований. Ми офіційно звернулись до генерала, роздрукували звернення та підписали, щоб нас евакуювали. Він відмовився брати документ. Поляки нікого не пускали і випускали", – розповів нардеп.

За його словами, з іншого боку пункту пропуску на людей тиснули заявами, що скоро все вибухне, а також присутність тітушек, які приїхали слідом за ними.

"Ніяких проривів кордону не було і не мало місця. Оскільки всі ми знаходились вже за лінією українського кордону, на українській стороні. Лінія кордону була за нашими спинами, яку ми перетнули з українськими паспортами законно і дали паспорти прикордонникам, які не захотіли нічого робити, виконуючи злочинний наказ", – розповів нардеп.

"Ці люди, які нас врятували, вони не перетинали державний кордон України, не перетинали державний кордон Польщі. Вони з одної частини пункту пропуску добігли до другої частини пункту пропуску і нас звідти витягнули. Це реальні герої, які врятували своїх громадян України. А злочинці – це генерали", – переконаний Юрій Дерев'янко.

Також, за його словами, героями є звичайні рядові прикордонники й офіцери середньої ланки, "які не підняли руки на людей, не били їх кийками, не стріляли, не спускали на людей собак. Вони все чудово розуміли, що злочинці – їх генерали, які виконували злочинні накази".

"Була серія злочинів, здійснених з боку влади, в цьому неадекватному штабі, яким керував Президент", – підсумував депутат.

Нагадаємо, 10 вересня Михайло Саакашвілі потрапив в Україну через пункт пропуску Шегині. Представники РУХУ НОВИХ СИЛ стверджують, що ніякого прориву кордону не відбулось, а відбулась евакуація людей в умовах надзвичайної ситуації – загрози вибуху.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: