fbpx

Власники квартир на розі вулиць Тичини-Довга у Франківську не можуть отримати поштову адресу. ВІДЕО

Суспільство 16:52, 13.04, 2016

Мешканці Івано-Франківська, які придбали квартири у новобудові на розі вулиць Довгої-Тичини, не можуть отримати права власності на помешкання.

"Ми не можемо оформити субсидії. Понад те, за світло платимо як юридичні особи, тобто в рази дорожче", – скаржаться люди.

Прав власності люди вже роками вимагають у фірми, з якою укладали угоди про купівлю житла, але там усю відповідальність перекладають на забудовника. Мовляв, жодного відношення до будівельних махінацій не мають, хоч у вікнах агентства і досі красуються рекламні стенди із проблемним житлом.

Також журналісти "Народного контролю" звернулися у ПАТ "Прикарпаттяобленерго", де намагалися з’ясувати, чому люди отримують світло не з власної підстанції, а з сусідніх електроопор. Енергетики пояснили, що забудовник не звернувся до них із заявою щодо передачі підстанції та кабелів.

"Ми не можемо заключити з побутовими споживачами договір щодо постачання електроенергії. До нас має звернутися замовник будівництва", – пояснює головний інженер філії ПАТ "Прикарпаттяобленерго Івано-Франківський РЕМ" Остап Старик.

В управлінні архітектури "Народному контролю" назвали фірми, які зводили житло: "Прикарпаттяавто" та Івано-Франківська обласна організація "Всеукраїнської спілки автомобілістів" – два співзабудовники.

"Радше за все, не було сплачено пайової участі, тому люди і мають зараз ці проблеми", – припустив головний архітектор Івано-Франківська Дмитро Нижник.

Детальніше у сюжеті НК.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: