fbpx

Вночі у водія-порушника франківські патрульні вилучили амфетамін, субітекс і "траву"

Суспільство 15:30, 15.05, 2017

Водій, у салоні автомобіля якого виявилися наркотики, порушив правила дорожнього руху.

Нічний наряд працівників патрульної поліції у Франківську зупинив водія автомобіля Audi A4 за порушення Правил дорожнього руху.

Під час спілкування з правоохоронцями чоловік хвилювався і поводився підозріло, що стало приводом викликати працівників слідчо-оперативної групи Івано-Франківського відділку поліції, повідомив начальник ГУ поліції в області Віктор Шкутов.

Під час огляду авто та водія правоохоронці виявили та вилучили фольгові згортки із речовиною світло-рожевого кольору, схожою на наркотичний засіб "амфетамін", пакети та паперовий згорток із порошкоподібною речовиною та подрібненою рослинною речовиною та ще кілька фольгових згортків із порошком, а також 12 пластинок із надписом "Subutex" тощо. Вилучені речовини, а також інші предмети направили на експертизу.

Відомості за цим фактом внесено до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 309 Кримінального кодексу України.

33-річного водія, мешканця Франківська, затримали. Йому оголошено про підозру вчинення злочину, пов’язаного з незаконним зберіганням, перевезенням наркотичних засобів, психотропних речовин в особливо великих розмірах або їх аналогів, без мети збуту.

На цей час суд вирішує питання про обрання міри запобіжного заходу.

Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: