fbpx

Водій "дев’ятки", який скоїв ДТП у Яблуниці, був нетверезий

Суспільство 11:12, 20.05, 2017

У результаті зіткнення автомобіля ВАЗ 2109, за кермом якого перебував 43-річний захмелілий житель Яблуниці, з іншим легковиком постраждали 3 пасажирів, у тому числі 10-річна дівчинка.

Аварія сталася напередодні надвечір на дорозі державного значення сполученням Мукачево – Львів у селі Яблуниця.

Місцевий житель, керуючи "Ладою", виїхав на смугу зустрічного руху та не зміг розминутися з автомобілем Ауді 80 під керуванням 31-річного мешканця Закарпаття. Внаслідок зіткнення транспортних засобів 32-річна дружина водія "Ауді" зазнала травм органів грудної клітки, хребта та органів черевної порожнини, їх 10-річна донечка отримала підшкірні гематоми, а 32-річна пасажирка ВАЗ 2109 – переломи ребер та забій черевної стінки, повідомили у відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області.

Працівники поліції, прибувши на місце події, виявили, що водій "Лади" керував машиною у нетверезому стані. На нього складено адміністративний протокол за ст. 130 "Кодексу України про адміністративні правопорушення". Як алкоголь вплинув на дії чоловіка за кермом автомобіля, а також усі інші обставини автопригоди з’ясовуватиме слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: