fbpx

Водій легковика, який вчинив аварію з пасажирським автобусом на Коломийщині, виявився п'яним

Суспільство 20:38, 01.05, 2017

У зіткненні автомобіля "Renault Meganesceniс" та пасажирського автобуса "Тюдів – Івано-Франківськ" на межі Косівського і Коломийського районів 4 молодих людей загинули, 8 пасажирів автобуса потрапили до лікарні.

Нагадаємо, ДТП сталася 17 квітня. У результаті аварії 27-річний водій "Renault Meganesceniс" та троє його пасажирів загинули на місці. Серед них 19-річна дівчина, 26- та 27-річні чоловіки. До Коломийської ЦРЛ госпіталізовані 22-річний пасажир "Renault", у нього ЗЧМТ, СГМ, рвана рана обличчя та 15-річний, у якого травма грудної клітки та закрита травма живота.

Також до лікарні із різними травмами були госпіталізовані водій та 5 пасажирів автобуса.

За фактом аварії поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Ред. – порушення правил безпеки дорожнього руху). Були призначені судово-медичні, медико-криміналістичні та інженерно-транспортні експертизи. 

Наразі стало відомо, що водій легкового автомобіля, який загинув на місці пригоди, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомив начальник відділу розслідувань ДТП СУ ГУ НП в Івано-Франківській області Віталій Івонюк. Щодо водія автобуса, то він знаходився тверезий за кермом, пише Місто.

"Основна причина ДТП – виїзд "Рено Меган Сценік" на смугу зустрічного руху. Експертизи ще проводяться, але в цьому випадку виїзд буде пов'язаний зі станом алкогольного сп’яніння і перевищенням швидкості", – каже Віталій Івонюк.

Слідчі дії досі тривають.

Найімовірніше, кримінальне провадження закриють у зв’язку зі смертю винуватця аварії, але для цього потрібні результати всіх експертиз. Після цього прийматиметься рішення під процесуальним керівництвом прокуратури.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: