fbpx

Водій "Таврії", який на зустрічці в'їхав у "Хюндай", був п'яним. ФОТО

Суспільство 12:03, 15.08, 2017

В аварії у селі Микуличин травмувалися четверо людей. На щастя, тілесні ушкодження виявилися не тяжкими і після огляду медиків потерпілим призначили амбулаторне лікування.

Як встановили працівники поліції, 48-річний мешканець Івано-Франківська, керуючи автомобілем "ЗАЗ Таврія" на відрізку автодороги сполученням Мукачево – Львів, не впорався із керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення із автомобілем марки "Хюндай Акцент" під керуванням 41-річного киянина.

Після зіткнення "Хюндай" відкинуло на обочину, де авто в'їхало в металевий стовп, інформує ГУ НП в Івано-Франківській області.

У результаті аварії травмувалися водій та 21-річний пасажир "Таврії", а також дві пасажирки "Хюндай" – 20-річна киянка та 3-річна дівчинка з Хмельницького. Усіх їх доправили до лікарні, де надали необхідну допомогу, після чого відпустили додому. Водночас медики засвідчили, що водій "Таврії" перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За керування транспортним засобом у нетверезому стані його притягнуто до адміністративної відповідальності. Тим часом поліцейські у рамках розпочатого кримінального провадження з’ясовують усі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: