fbpx

Vogue назвав створені в Україні товари новою fashion-революцією

Стиль життя 00:10, 09.02, 2016

Авторитетний журнал Vogue на своєму сайті присвятив статтю українським брендам. Журналісти відзначають, що "громадянські заворушення" в 2013-2014 роках в Україні спричинили "революцію" в модній індустрії.

Також в журналі відзначили стрімке зростання кількості виразів "Зроблено в Україні" (Made in Ukraine), особливо в соціальних мережах.

"Спостерігається приплив патріотизму і національної гордості, що знайшло своє відображення навіть у найбільш незвичайних предметах одягу: вовняні шкарпетки гордо носять штамп "Зроблено в Житомирі", шапочки по $3 прикрашає національна символіка", – пише видання.

Журналісти відзначили, що сьогодні колоритні українські вбрання можна зустріти в європейських і американських бутиках, а також поспілкувалися з нашими дизайнерами.

"До Майдану люди були більш пасивні щодо української продукції. Але тепер нам є чим пишатися. Зараз важливо підтримувати українських фермерів і купувати їх їжу навіть в дорогих супермаркетах; люди більше стали підтримувати українських дизайнерів інтер'єру, а ходити, наприклад, в IKEA" ,  цитує Vogue редактора L'officiel Ольгу Жижко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: