fbpx

Воєнком запросив франківських депутатів стати на захист міста

Суспільство 17:19, 30.08, 2017

На сьогоднішній сесії міськради військовий комісар міста Ігор Сорокопуд запросив депутатів записуватися в роту територіальної оборони Івано-Франківська.

Ігор Сорокопуд повідомив, що міський військкомат розпочав набір військовозобов’язаних до роти територіальної оборони.

Воєнком міста запросив франківських депутатів до нового підрозділу.

“Запрошую приєднуватися. Запрошую депутатів прийти в комісаріат, а також провести роботу із залучення учасників до підрозділу”,  звернувся Сорокопуд до обранців.

За його словами, з 21 до 30 вересня з новосформованим підрозділом тероборони проведуть військові збори на базі табору “Лімниця”, що у селі Вістова на Калущині. Рота пройде вишкіл із бойової і такичноі підготовки.

Вчора на оперативній нараді у міського голови Франківська, де також іншлося про набір на військові збори, воєнком зазначив, що у випадку надзвичайного стану рота тероборони не підлягатиме мобілізації  залишиться в місті і виконуватиме завдання з охорони громадського порядку і оборони міста.

До роти територіальної оборони, зазначив воєнком, можуть вступати франківці віком від 18 до 55 років.

Нагадаємо, керівники комунальних підприємств Івано-Франківська та начальники департаментів міськвиконкому визначать 50 учасників 30-денних військових зборів, які пройдуть на Яворівському полігоні у вересні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: