fbpx

Волонтери "Дому Сірка" просять допомоги у ремонті вольєрів для собак. ФОТО

Суспільство 10:53, 20.09, 2017

Волонтери благодійної організації "Дім Сірка" звертаються до небайдужих франківців, щоб допомогли відремонтувати вольєри і будки.

Про це в мережі facebook повідомила керівник та волонтерка "Дому Сірка" Наталія Когут. Вона також поділилася фотографіями понищених вольєрів.
"Ось так після переїзду виглядає притулок!! Половина вольєрів розвалено, нові вольєри пошкоджені при погрузці, буди розбиті. Територія має огорожу з бляхи, це, мабуть, найкраще, що зараз є у притулку, а решта все в руїнах!!!! На носі зима, а зустрічати ми її зараз не готові абсолютно!" – йдеться в дописі.
Також волонтерам бракує коштів та робочої сили, щоб допомогти тваринам.
"Тому ми звертаємось до небайдужих громадян з криком про допомогу!!! Хто може прийти підлатати вольєри, хто може закупити або зробити нові буди, хто може закупити бляху на дах вольєрів та дерево на буди та обшивку вольєрів, хто може допомогти будівельними матеріалами: цементом, цеглою, залізом, цвяхами, щебнем, пишіть мені в приват. Хто може допомогти фінансово, кидайте гроші на рахунок з поміткою "ремонт притулку",  звертається волонтерка.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: