fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Волонтери пікетують ОДА, щоб врятувати притулок для тварин, – інакше завтра із "Дому Сірка" випустять собак на вулиці. ФОТО

Волонтери пікетують ОДА, щоб врятувати притулок для тварин, – інакше завтра із "Дому Сірка" випустять собак на вулиці. ФОТО

Суспільство 12:22, 26.07, 2017

Більш як десяток активістів із собаками прийшли під Івано-Франківську облдержадміністрацію вимагати від Олега Гончарука зберегти притулок для тварин "Дім Сірка", який розташований у приміському селі Загвіздя.

Активісти з плакатами в руках скандують: "Руки геть від притулку!", "Не забирайте в нас притулок!".
 
Голова БО "Дім Сірка" Наталія Когут зазначила, що волонтери роблять усе можливе для убезпечення франківців від укусів собак, але Олег Гончарук, не хоче їх почути.
Завтра із "Дому Сірка" у Загвізді почнуть випускати тварин.  
"Нас не хочуть пускати на нашу законну територію. Нас не буде  не буде притулку", – говорить Наталія Когут.
Пікетувальники звертаються до голови ОДА Олега Гончарука з проханням вплинути на депутатів села Загвіздя, щоб притулок зміг діяти далі.
"Це не бізнес-проект, ми дотримуємось всіх санітарних норм, притулок знаходиться подалі від людей, це не наша проблема, це проблема влади",  каже Наталія Когут.
Зараз у притулку "Дім Сірка" у Загвізді живе 200 собак. Але волонтерів поставили перед фактом – територію потрібно звільнити
 

Нагадаємо, що раніше "Дім Сірка" отримав 0,4 га в Рибницькому лісництві під притулок для тварин на 20 років. Та досі переїхати не вдалося, адже, за словами волонтерів притулку, мешканці сусіднього Підлісся категорично проти такого сусідства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: