fbpx

Волонтери TEDxIvanoFrankivskWomen провели святковий флешмоб та розіграли два безкоштовні квитки на TEDx. ФОТО

Суспільство 10:05, 25.10, 2016

Команда організаторів TEDxIvanoFrankivskWomen провела несподіване свято для франківських жінок.

У центрі Івано-Франківська група волонтерів організувала флешмоб, завданням якого було подарувати жінкам натхнення за допомогою конвертиків із мотиваційними листами. Просто посеред вулиці молодь роздавала усім охочим привітальні листівки та квіти, зроблені власноруч із паперу.

Несподіванкою для всіх стало те, що кожна учасниця флешмобу мала можливість виграти безкоштовний квиток на TEDxIvanoFrankivskWomen. В результаті було визначено двох щасливих переможниць.

Нагадаємо, що TEDx – це унікальні щорічні конференції, що проходять у різних куточках світу і присвячені "ідеям, які варті поширення". В Україні перша конференція пройшла у 2009 році. Івано-Франківськ перейняв цю естафету у 2013 році.

Вже цієї суботи, 29 жовтня, на сцені Івано-Франківської обласної філармонії пройде уже третя за рахунком конференції TEDx. Цього разу вона відбудеться у новому для Івано-Франківська форматі TEDxWomen, де спікерами заходу стануть виключно жінки.

КУРС писав, що серед інших 29 жовтня до Івано-Франківська завітають: Ірина Волинець  абсолютний чемпіон України зі стрільби із лука, представниця збірної команди України серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату на Паралімпійських іграх: Христина Косик  керівник адміністрації генерального директора компанії SoftServe та співзасновник NailFactor: Мар'яна Савка – львівська письменниця, видавець.

Придбати квиток на захід можна на офіційному сайті tedxwomen.if.ua. 

Читайте також: блог Ольги Перехрест 5 уроків від TEDx, які я отримала.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: