fbpx

"ВОЛЯ" Бурштина провела захід до Дня святого Миколая та вручила дітям солодкі подарунки. ВІДЕО

Суспільство 09:39, 20.12, 2016

До Дня святого Миколая у Бурштині провели святковий захід для дітей учасників АТО, з малозабезпечених сімей та сиріт: організувати концерт і вручили солодкі подарунки.

Справжнє свято для дітей влаштували міська організація партії "ВОЛЯ" та депутати міської ради Ігор Дулик і Василь Бублінський.

До організації долучилась і заступник міського голови Надія Кицела, яка піготувала список дітей з малозабезпечених і багатодітних сімей, сиріт і дітей учасників АТО – загалом більш як 115 діток, для яких і провели захід.

Під час концерту діти з місцевої ЗОШ №3, яких підготувала заступник директора з виховної роботи Любов Піцун, розповідали вірші та новорічні історії, співали пісні – веселили дітей та присутніх своїми талантами.

Від команди людей ВОЛІ і обласного депутата Ольги Галабали присутніх привітала координатор міської організації партії Ольга Король.

"Бажаємо, щоб святий Миколай завжди приходив до ваших домівок з подарунками. Сьогодні я й сама мимоволі поринула в дитинство, цей день особливий і для мене, бо він приносить казку. Нехай у вашому житті завжди буде така казка", – привітала дітей Король.

З радістю діти запросили до святкової зали Миколая, роль якого з задоволенням зіграв депутат міської ради від партії "ВОЛЯ" Ігор Дулик.

"Партія "ВОЛЯ" опікується дітьми, і ми захотіли до Свята святого Миколая вручити їм подарунки,  каже Дулик. – В роль святого Миколая я вже вжився, діти до мене тулились, і це дуже приємно. В час тяжких буднів я хочу, щоб вони якомога довше вірили в казку, яку ми сьогодні намагались їм подарувати".

Діти охоче розповідали Миколаю вірші і всі отримали солодкі подарунки.

Люди ВОЛІ вітають з прийдешніми святами, бажають усім злагоди, мирного неба, добра і справжнього Різдвяного дива!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: