fbpx

"Воля" Юрія Дерев'янка і Рух нових сил Михайла Саакашвілі оголосили про об'єднання. ФОТО, ВІДЕО

Політика 19:11, 19.04, 2017

Народний депутат від партії "ВОЛЯ" Юрій Дерев’янко заявив, що українці давно спостерігають за реформаторськими політичними партіями і очікують, коли вони нарешті зможуть об’єднатися.

"Політична партія "ВОЛЯ" сьогодні об’єдналась з Рухом нових сил Михайла Саакашвілі. Ми сьогодні  виконуємо потребу українського суспільства в об’єднанні наших сил", – заявив депутат.

Юрій Дерев’янко підкреслив, що Рух нових сил і "ВОЛЯ" мають спільні ідеологічні цінності, передає прес-служба партії. 

Нардеп зазначив, що третій президент Грузії Михайло Саакашвілі кардинально змінив Грузію. "Саме ця людина зробила із країни, яка була пострадянська, корумпована, відстала, сучасну європейську країну, яка дуже динамічно розвивається", – підкреслив депутат.

"Перед нами – велика відповідальність. Я впевнений, що тільки нові люди, з новими принципами, з новими переконаннями, з новими цінностями здатні змінити цю країну", – заявив Дерев’янко.

Він запросив усі реформаторські прогресивні політичні сили приєднатися до спільної команди.

"Ми запрошуємо об’єднуватись тому, що ми створимо ту альтернативу, яка буде перемогою проти чинної системи, проти чинної влади і яка зможе витягнути Україну до перемоги, яка зможе зробити реформи, показати результат", – підкреслив парламентар.

Лідер Руху нових сил Михайло Саакашвілі заявив, що процес об’єднання, про який усі давно говорять, нарешті розпочався.

"Уже 25 років з будівлі Верховної Ради «розводять» український народ. Досить мурижити одне і те ж", – обурився він.

За словами Саакашвілі, коли в парламент прийде більшість, яка представлятиме справжні інтереси України, можна буде за перший тиждень зняти депутатську недоторканість та ухвалили закони про антикорупційні суди.

"Можна прийняти всі необхідні закони за місяць-півтора максимум. Можна пересадити і засудити усіх, кого потрібно, максимум за 6 місяців", – спрогнозував політик.

Саакашвілі також вважає, що можна буде збільшити український бюджет максимум за декілька місяців за рахунок прихованих ресурсів і реально почати великий економічний ріст України максимум за рік. 

"Це все можна зробити за умови наявності волі. Ми повинні прийти і пред’явити рахунок олігархам за 25-річне грабування України", – закликав третій президент Грузії.

Член Ради партії "ВОЛЯ", депутат Івано-Франківської облради Ольга Галабала заявила, що великий об’єднавчий процес розпочинається не заради виборів і мандатів.

"Ми його починаємо для того, щоб почати в нашій країні величезний масштабний суспільно-політичний Рух нових сил, нового покоління українців проти старої корумпованої олігархічної системи", – сказала вона.

"Це буде рух, який буде керуватися радою, в раді будуть представлені представники всіх політичних сил і громадських організацій, які об’єднуються", – повідомила політик.

За словами Галабали, усі члени об’єднання підписуватимуть Декларацію відповідності членства в Русі нових сил. Документ передбачає, що в Русі нових сил не буде:
–  людей, які були Партії регіонів;
–  людей, які були в Комуністичній партії;
–  людей, які були в Опозиційному блоці;
–  людей, які зараз є у "Відродженні", "Волі народу" та інших силах, які об’єднують представників старої системи;
–  жодної людини, яка була помічником цих людей чи була дотична до розбудови старого режиму;
–  жодної людини, яка не відповідає критеріям люстрації, які зазначені в законі про очищення влади;
–  "стовпів" режиму Януковича;
–  жодного чиновника, який не може довести свої статки і їхнє походження;
–  людей, які приходять в політику, щоб красти;
–  людей, які вчиняли кримінальні злочини;
–  учасників корупційних скандалів.

Представниця "ВОЛІ" вважає, що позачергові вибори в Україні будуть обов’язково.

"У людей з’явилась альтернатива, з’явилась надія. І люди самі будуть вимагати, щоб ці вибори відбулись. Ми не прийдемо в парламент отримати 5-10%. Нас це не цікавить. Нас цікавить зміна політичної влади в цій країні. Нас цікавить прихід нового покоління українців до влади і розбудова країни", – заявила Ольга Галабала.

Вона запевнила, що українці найближчим часом почують, що до Руху нових сил будуть сил приєднуватися нові команди, нові організації і нові люди.

"І дуже швидко іншої альтернативи, ніж Рух нових сил, в цій країні, не буде", – підсумувала Галабала.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: