fbpx

"ВОЛЯ” виключила з фракції депутата облради Якимчука, який заявив про вихід з партії

Політика 14:45, 04.11, 2016

Після скандальної “лісової” сесії обласної ради фракція “ВОЛЯ” прийняла рішення призупинити членство у фракції депутата обласної ради Михайла Якимчука.

Про це було повідомлено під час зустрічі народного депутата від парії "ВОЛЯ" Юрія Дерев’янка, а також депутатів облради від "ВОЛІ" з керівництвом та активом Верхнянської об’єднаної громади у понеділок, 31 жовтня, повідомляє прес-служба партії.

У фракції таке рішення пояснюють неодноразовим порушенням фракційної дисципліни, зокрема участю Михайла Якимчука у таємному засіданні екологічної комісії, де було розділено 20 мільйонів гривень екологічних коштів, та неповідомлення фракції про таке засідання, а також голосування всупереч позиції фракції під час сесійного засідання обласної ради 21 жовтня цього року.

Також у фракції вказують на дії та висловлювання депутата, що йдуть всупереч позиції партії, зокрема що стосується припинення незаконново видобутку піщано-гравійної суміші та припинення зловживань у сфері лісового господарства. У фракції вказують і на систематичний пропуск депутатом сесій обласної ради. Михайло Якимчук був відсутній на 4 сесійних засіданнях, що становить майже половину. 

Сьогодні Михайло Якимчук на своїй сторінці в мережі фейсбук повідомив про свій вихід з партії "ВОЛЯ" через, на його думку, необґрунтовані і безпідставні звинувачення в його адресу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: