fbpx

"ВОЛЯ" висунула кандидата на голову села Чукалівка. ВІДЕО

Політика 15:06, 10.11, 2016

Партія "ВОЛЯ" висуває кандидатом на сільського голову села Чукалівка 27-річного депутата сільради, молодого батька, успішного стоматолога Тараса Струка.

Таке рішення волівці прийняли під час конференції Тисменицької районної організації партії "ВОЛЯ".

"Ми запропонували на посаду сільського голови молодого енергійного кандидата Тараса Струка. Вважаємо його гідним цієї посади, оскільки він має нове прогресивне бачення життя села", – каже член партії "ВОЛЯ" Ярослава Білоган.

Сам Тарас Струк мешкає у селі Чукалівка, працює зубним техніком в приватній фірмі та виховує маленького сина. Завжди займав активну громадянську позицію та захоплювався спортом. Заснував ГО ФК "Сокіл-Чукалівка" та є капітаном дорослого складу команди. Займається громадською роботою для всебічного розвитку Чукалівки: облаштування дитячого майданчика, відновлення футбольного поля, його впорядкування і утримання, фінансова підтримка футбольної команди, активна допомога громаді села, облаштування сільської церкви та інші. Вирішив стати сільським головою, аби працювати над розвитком села, та вже знає перші кроки, які необхідно зробити в цьому напрямку.

"Ми не можемо жити в селі з старим стилем. Нам потрібно працювати над розвитком села, від чого залежатиме і розвиток суспільства загалом. В першу чергу, в нас немає жодного дитячого майданчика, жодного спортивного майданчика, чим можна було б зацікавити молодь. Потрібно покращити дороги, налагодити рух транспорту. Необхідно налагодити транспортний зв’язок між онкодиспансером з Чукалівкою, по вулиці Гончара встановити асфальтне покриття і пустити автобуси, це вирішить велику проблему місцевого населення", – каже кандидат.

Крім того, Тарас Струк уже думає про розвиток села у створеній об’єднаній територіальній громаді.

"Для нашого села недоцільно будувати дуже велику школу, оскільки при об’єднанні громад ми не зможемо її утримувати. Потрібно просто організувати переїзд учнів від одного населеного пункту до іншого, придбати для села шкільний автобус", – ділиться Струк.

На думку місцевих жителів, сільським головою Чукалівки повинна стати молода успішна людина, якою є Тарас Струк.

"Вважаю, що сьогодні настав той час, коли сільські ради повинні очолювати молоді перспективні люди, у яких є нове бачення того, як повинне розвиватись суспільство, зокрема село, – каже жителька Чукалівки Тетяна Кривченко. – Тарас Струк – людина, яка ніколи не була в політиці, він став депутатом сільради на минулих виборах. Ця людина чесна, будь-який мешканець села зможе прийти в сільську ради і отримати його допомогу. Сьогодні насправді той час, коли потрібно не опиратися на стару систему, а піднімати село і рухатись тільки вперед".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: