fbpx

Вийшов новий мобільний додаток – англомовний путівник "Awesome Ukraine"

Культура 22:44, 04.02, 2016

ІOS-додаток Awesome Ukraine – мобільна версія третього зі серії англомовного путівника Україною від видавництва "Основи".

Восени 2015-го у видавництві "Основи" вийшло третє видання книги Awesome Ukraine – англомовного путівника, присвяченого Україні, що дав початок серії. А завдяки київській компанії SmartAdventure, відтепер Awesome Ukraine існує як iOS додаток і кожен може відкрити для себе Україну в телефоні чи на планшеті.

 
1

 

"Довідник цікавий усім, кому бракувало цікавої та оригінальної інформації про Україну англійською мовою, кому доводилося самотужки пояснювати іноземним гостям, чому наша символіка – синьо-жовтий прапор і тризуб, чому українці мають сентимент до соловейка, калини і сала, чому ми горді за Пилипа Орлика, Сержа Лифаря, братів Кличків і літак АН-225 "Мрія", чому фестиваль Казантип впродовж років приваблює молодь, а центр Європи розташований в Закарпатській області. Книга поділена на рубрики: культура, їжа, історія, природа, місця, спорт та індустрія",  повідомляє видавництво.

Повна версія Awesome Ukraine включає 7 розділів і GPS-локацій таємних місць і прогулянок. Також у додатку – цікава підбірка культурних і мистецьких заходів.

Завантажити додаток можна за посиланням.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: