fbpx

Вихованці франківського клубу джиу-джитсу "Тигр" – найкращі в Україні

Спорт 09:10, 30.10, 2014

25 жовтня у Києві проходив Всеукраїнський турнір з бразильського джиу-джитсу серед дітей, а також турнір "Kiev BJJ Open", на якому абсолютними переможцями змагань стали юні спортсмени франківського спортивного клубу "Тигр".

Масштабна першість у столиці мала неофіційний статус чемпіонату України. У ньому взяли участь більше 300 спортсменів з різних куточків України, пише Галицький кореспондент.

Серед учасників була й команда спортивного клубу "Тигр" з Івано-Франківська, яка нараховувала 40 спортсменів. Хлопчики та дівчатка змагалися у трьох вікових категоріях: 4-6 років, 7-9 років та 10-13 років. Юні спортсмени були поділені й на різні вагові категорії.

"Результат, який показали спортсмени нашого клубу, перевершив усі очікування. Ми здобули перше загальнокомандне місце, виборовши 20 нагород, а саме 6 золотих, 6 срібних та 8 бронзових медалей", – діляться враженнями від виступу своїх підопічних тренери СК "Тигр".

Для багатьох юних "тигренят" це були дебютні змагання такого високого рівня.  

Переможці та призери змагань одержали можливість взяти участь у міжнародному чемпіонаті в Угорщині, який відбудеться 15 листопада.

Всеукраїнський турнір з бразильського джиу-джитсу (м. Київ), 25 листопада 2014 року.
Переможці та призери змагань у складі СК "ТИГР" (м. Івано-Франківськ): 
1 місця – Яковів Роман, Томачинська Дарина, Дорошенко Олександр, Хромей Назарій, Микула Олег, Стиранка Богдан;
2 місця  Вольченко Даніїл, Возняк Анна, Озорович Олександр, Гаврилів Олег, Піскорський Ігор;
3 місця  Рак Ярослав, Яцюк Дмитро, Карпик Максим, Драгомирецький Андрій, Чайковський Олександр, Щурик Олександр, Бучак Роман, Гладун Микола, Микула Констянтин. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: