fbpx

Викладачі медуніверситету зіграли у футбол зі священиками. ФОТО

Спорт 12:33, 23.11, 2016

Команда викладачів Івано-Франківського національного медичного університету зіграла зі збірною священиків Івано-Франківської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Сама гра пройшла у невимушеній, дружній атмосфері. У першому таймі на майданчику повністю панували футболісти ІФНМУ, які забили у ворота суперника три "сухі" м’ячі. У перерві перед присутніми виступили вихованки університетського Народного колективу естрадно-спортивного танцю "Арт". Другий тайм запам’ятався справжньою зливою голів. Команда медиків дещо розслабилась, а священики, навпаки, зібралися із силами, і, як результат, фінальна сирена зафіксувала рахунок 12:11 на користь ІФНМУ, інформує прес-служба ІФНМУ.

"Коли ми отримали пропозицію зіграти такий матч, відкликнулись одразу,  розповідає протоієрей Василь Бурак, канцлер Івано-Франківської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату. – Такою командою ми не грали вже років 4-5. І сьогодні ми вийшли на майданчик без попередніх тренувань. Але в нас залишилися чудові враження. Однозначно, потрібно продовжувати цю традицію, грати у футбол і зустрічатися такими товариствами".

"Як ви бачили, це був матч дружби,  говорить Микола Рожко.  Не обов’язково всі мають займатися спортом високих досягнень. Ми просто зібралися, пограли у футбол, порухалися, подихали. Щодо команди нашого університету, то в нас немає ніяких обмежень  пліч-о-пліч грають професори, доценти, заслужені діячі, прості викладачі. У нас вийшло своєрідне поєднання досвіду і молодості".

"Наш університет є досить спортивним, особливо з приходом знаного спортсмена професора Миколи Рожка,  каже Ярослав Кучірка, доцент кафедри хірургії стоматологічного факультету ІФНМУ.  Велике йому спасибі, що збирає нас кожного тижня, і ми маємо такі своєрідні години здоров’я. Щодо кафедри фізичного виховання та здоров’я, то з приходом сюди доцента Володимира Левка кафедра ожила. Хочу відзначити, що щороку в нас проводять спартакіади серед викладачів і щороку кількість учасників збільшується. Тож університет продовжує рухатися вперед і брати приклад з кращих вишів Європи".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: