fbpx

Викладачі Прикарпатського університету пройшли стажування у Польщі

Суспільство 08:35, 15.03, 2017

Нещодавно в місті Краків (Республіка Польща) відбулася "EUROPEAN ACADEMIC ASSEMBLY – 2017 "та Міжнародна Програма науково-педагогічного стажування для освітян.

На заходах Прикарпатський національний університет представляли доцент кафедри педагогічної та вікової психології філософського факультету Олеся Коропецька, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи педагогічного факультету Роксоляна Зозуляк-Случик, інформує прес-служба університету.

Перед слухачами з доповідями виступили професор Краківської академії ім. Анджея Фрича Моджевського Анджей Мірскі, професор Ягелонського університету Владислав Медунка, професор Варшавського університету Пшемислав Гембал та ін.  

У рамках стажування Роксоляна Зозуляк-Случик і Олеcя Коропецька взяли участь у ІХ Міжнародній науково-практичній конференції "Проблеми емпіричних досліджень у психології та гуманітарних науках" та виступили перед учасниками зі своїми доповідями. Викладачі нашого університету також відвідали демонстраційні сесії "Новітні експериментальні практики", долучилися до розробки спільних дослідницьких і прикладних проектів, брали участь у роботі ворк-шопів, майстер-класів та новітніх  освітніх проектів Європи ХХІ століття, переглянули презентації інтеркультурних практик з проблем і перспектив внеску соціальних наук у розвиток сучасних соціально-економічних процесів Європи. За результатами "EUROPEAN ACADEMIC ASSEMBLY – 2017" учасники отримали сертифікати про проходження міжнародного стажування та сертифікати учасників конференції.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: