fbpx

Викладачі та аспіранти Прикарпатського університету знайомили маленьких франківців з таємницями науки. ФОТО

Стиль життя 22:32, 08.05, 2017

Вчора на площі Ринок під час святкування 355-річчя з дня заснування Івано-Франківська відбувся "Науковий пікнік".

Організували та провели свято для мешканців та гостей міста викладачі, аспіранти та студенти Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Наукові пікніки – це демонстраційні інтерактивні експерименти для всіх охочих долучитися до таємниць науки. При цьому науково-просвітницька робота поєднується із грою та навчанням, інформує прес-служба університету.

Прикарпатський національний університет вже другий рік поспіль проводить такий цікавий і пізнавальний захід для іванофранківців та гостей міста. Традиційно у рамках програми наукового свята дорослі та діти мали можливість побачити демонстрацію різних дослідів: з фізики – досліди з рідким азотом, з механіки, з відкритим вогнем; з біохімії – досліди з органічними елементами, можливість побачити власну модель ДНК.

Впродовж свята відвідувачі "Наукового пікніка" могли не лише побачити ефектні демонстрації та майстер-класи, але й самі взяти в них участь. Найактивнішими учасниками заходу були наймолодші мешканці Івано-Франківська.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: