fbpx

Винуватця ДТП, в якій загинув 9-річний хлопчик, взяли під варту. ФОТО

Суспільство 11:47, 20.06, 2017

Сьогодні Івано-Франківський міський суд обрав запобіжний захід 22-річному мешканцю Делятина Василю Бублику, який збив на смерть 9-річного хлопчика.

Як повідомляв КУРС, у неділю, 18 червня, Василь Бублик, керуючи Ауді А4 на польській реєстрації, в селі Микуличин Яремчанської міської ради збив 9-річного хлопчика. Дитина загинула. Водій-винуватець спробував приховати сліди злочину: тіло дитини відвіз на берег річки, а машину сховав. Водія вдалося знайти і затримати за лічені години. Як виявилося, чоловік керував автомобілем під дією наркотиків. Знайти винуватця аварії допомогли активісти "Авто Євро Сили"

Чоловік затриманий у порядку ст. 208 КПК. Розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Йому загрожує позбавлення волі до восьми років.

Василь Бублик служив у військовій частині а-1807 у Делятині.

Івано-Франківський міський суд прийняв ухвалу застосувати запобіжний захід у вигляді 60 днів тримання під вартою. 

Батько обвинуваченого розповів журналісту КУРСу, що у вечір, коли сталася трагедія, син додому не з'являвся. Більше нічого сказати чоловік не зміг, а додав лише, що йому дуже прикро.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: