fbpx

Випускник Івано-Франківського університету очолив рейтинг найкращих економістів Forbes

Суспільство 15:45, 30.10, 2015

У жовтні цього року журнал Forbes представив рейтинг найкращих світових економістів, які визнають себе українцями і здобули освіту в Україні. У список потрапив випускник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Роман Шеремета. Він увійшов до лідерів журналу Forbes і займає/ділить 1-2 місце.

 З 1999 року по 2003 рік Шеремета Роман Мирославович навчався в Івано-Франківському національному університеті нафти і газу на спеціальності "Економіка підприємства паливно-енергетичного комплексу" та отримав диплом бакалавра за напрямом "Економіка підприємства". Закінчивши університет у 2003 році, емігрував до США.

Роман Шеремета працює доцентом кафедри Школи менеджменту ім. Везерхеда при Університеті Кейс Вестерн Резерв і є спеціалістом в експериментальній економіці та теорії ігор. Входить до складу редколегії видання "Journal of Economic Behavior and Organization" з третьої категорії рейтингу "Academic Journal Guide".

Роман Шеремета опублікував понад 30 наукових статей, є одним із найбільш цитованих економістів в рецензованих журналах. На його статтю "Експериментальне порівняння багатоетапних і однорівневих конкурсів", що написана без співавторів і опублікована в журналі "Games And Economic Behavior" в 2010 році, робили посилання 47 разів (згідно з даними Web of Science).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: