fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Вийшов в коридор і бачив, як його затримали, – ректор Івано-Франківського медуніверситету прокоментував арешт свого проректора з хабарем

Вийшов в коридор і бачив, як його затримали, – ректор Івано-Франківського медуніверситету прокоментував арешт свого проректора з хабарем

Суспільство 19:40, 04.09, 2015

Вчора, 3 вересня, працівники СБУ спільно з прокуратурою Івано-Франківської області затримали проректора університету, який вимагав і отримав гроші від іноземного студента.

Заступник декана, асистент кафедри патанатомії вимагав від студента з Індії 2200 доларів за сприяння в прийомі на навчання в університет.

Ректор ІФНМУ Микола Рожко розповів, що від прокуратури не надходило офіційного листа за фактом затримання працівника ВУЗу, але сам він був присутній при його затриманні, пише Франик.ком.

"Я не бачив самої передачі коштів. Був на своїй кафедрі, мені подзвонили, сказали, що в закладі є працівники СБУ. Я вийшов в коридор і бачив лише, як його затримали", – розповів ректор ІФНМУ.

Рожко також зазначив, що на сайті прокуратури вказано, що студент хотів вступити на третій курс університету, але для іноземців ні на третій, ні на другий курс вступ не передбачено. Він також додав, що в університеті активно борються з хабарництвом.

"За підозру в таких діях ми цього року з багатьма колишніми працівниками не підписали контракти", – додав Рожко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: