fbpx

Як безробітні франківці стають жертвами мережевого маркетингу. ВІДЕО

Суспільство 20:41, 14.06, 2016

На фоні кризи в державі без роботи залишаються навіть люди з вищою освітою та досвідом роботи. Саме вони часто стають жертвами мережевого маркетингу. У результаті, замість заробляти кошти, вкладають у продукцію мережі власні фінанси.

"Мені обіцяли великі заробітки, закордонні поїздки. Та спочатку, щоб стати дистриб’ютором, треба було купити продукцію фірми самому. Це були різні БАДи, які мали би допомагати від хвороб. Далі виявилося, що мета фірми – не продаж продукції, а залучення  нових і нових людей у мережу. Мені ще пощастило, адже знаю, що є люди, які навіть кредити брали, а потім не могли вилізти з боргів", – розповідає франківчанин Артур.

Журналісти "Народного контролю" з’ясовували у психолога: як же працівникам мережевого маркетингу вдається настільки задурювати людям голови.

"У мережу затягують особи, які володіють техніками НЛП, сугестивного програмування. Це дуже досвідченні комунікатори. Щоб не потрапити на їхній гачок, обов’язково потрібно радитися з родичами та друзями щодо своєї нової роботи, залучати ширше коло людей", – радить доктор психологічних наук, професор ПНУ ім. В. Стефаника Любомира Пілецька.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: