fbpx

Як працюватиме розширений пошук у Facebook. Відеопрезентація

Стиль життя 23:42, 23.10, 2015

Соціальна мережа Facebook запустила функцію пошуку по записах, поки вона буде доступна тільки в США для користувачів персональних комп'ютерів, iPhone і смартфонів на базі Android.

Про це йдеться в повідомленні компанії, передає ТСН.

Пошук буде охоплювати понад 2 трильйони публікацій. У користувачів соцмережі буде можливість проводити пошук не тільки по сторінках і профілях друзів, але і по всіх публікаціях.

У разі введення тексту в вікні пошуку користувачам будуть видаватися спеціальні підказки. Результати пошуку будуть сортуватися за релевантністю, при цьому в пріоритеті будуть публікації надійних джерел. Потім будуть відображатися повідомлення тих, на кого оформлена підписка, потім популярні цитати і в кінці – інші публікації.

Як зазначає видання "Business Insider", нова функція покликана скласти конкуренцію Google, оскільки завдяки розширеному пошуку користувачам не треба буде звертатися до пошукових машин, щоб знайти інформацію з потрібних запитів.

Крім того, ця функція є розширеним аналогом новинного сервісу Moments, який нещодавно був запущений в Twitter і дозволяє користувачам знаходити найбільш важливі твіти та інформацію про події, що заслуговують уваги в реальному часі. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: