fbpx

Спорт, науковий пікнік та останні гриби: як провести вихідні

Стиль життя 08:02, 16.09, 2017

Теплі вересневі вихідні дозволять не засиджуватися вдома, а вирушати за новими емоціями і враженнями.

Cпробувати великий теніс…

Аби безкоштовно пограти у великий теніс, потрібно поспішити, адже заняття розпочнеться вже о 9:30 на тенісному корті в ДЮСШ "Олімп" на вул. Сахарова, 38.

Приєднатися можуть як дорослі, так і діти. З собою потрібно мати гарний настрій, щирі посмішки та пляшку води. Захід відбудеться в рамках Проекту соціального згуртування #ФранківськБезВіз, за підтримки #IOMUkraine.

1

 

…і йогу

З нагоди річниці йога-студії "Намаскар" о 12 годині запрошує на безкоштовне заняття хатха-йога +медитація, трансформаційну гру "Дорога трансформації", медитацію на намір, чаювання з смачним і корисним столом.

Що з собою мати: можна взяти домашню випічку або фрукти чи щось інше корисне і смачне. Чи можна брати дітей? Звісно! І мам, і татів, і бабусь з дідусями. Заняття відбудеться у клубі InterFit на вул. Станіславській, 4.

2

 

Подивитися українське кіно

У кінотеатрі "Люм’єр" проходить фестиваль українських фільмів "Обрій". Для показу відібрали найкращі українські фільми останнього періоду, які досі не були у прокаті. Список формували на основі вподобань глядачів. Фестиваль розпочався з показу стрічки "Припутні". Також увазі глядача запропонують стрічки "Чужа молитва", "Гетьман", "Рідні", "Слуга народу 2", "Микита Кожум’яка".

Сьогодні о 16 годині покажуть прем’єру українсько-італійського фільму "ІЗІ". Глядачі зможуть поспілкуватися з творчою групою.

А о 19 годині відбудеться святковий показ фільму "Гетьман", творча група якого також відповість на запитання публіки.

 

Зустрітися  з політиком

Лідер "РУХУ НОВИХ СИЛ" повернувся в Україну і приїжджає в Івано-Франківськ. Сьогодні о 16:00 на Вічевому майдані Михайло Саакашвілі зустрінеться з прикарпатцями та розповість про події, які відбуваються довкола його повернення в Україну. Кожен охочий зможе поставити питання і поспілкуватись з лідером "РУХУ НОВИХ СИЛ".

3

 

Захопливий Науковий пікнік

У неділю о 12 годині на Вічевому майдані відбудеться Науковий пікнік. Організатори поєднають науку із забавою. Обіцяють, не вдаючись до теорії, захопливо розважати та розкрити таємниці фізики, хімії, біології та інших сфер науки. Також покажуть, що наука буквально усюди навколо нас. Окрім технологічно складних, частина експериментів базуються на зовсім буденних предметах: м'ячі, клей, фарби, повітряні кульки чи навіть соломки для напоїв. Таким чином кожен може з легкістю повторити експеримент удома.

4

 

Підтримати "Сонячних дітей"

Цього ж дня о 14 годині у фортечній галереї "Бастіон" відкриється виставка фотографій дітей Залучанського дитячого будинку-інтернату разом із волонтерами "Української благодійної мережі". На виставці будуть представлені фото з волонтерських поїздок в інтернат. Глядач зможе побачити життя дітей, які проживають в інтернаті. Ці діти неймовірно відриті та щирі, як ніхто інший. Найбільше вони потребують любові і справжніх друзів. Тому метою виставки є поширення інформації про інтернат та залучення більшої кількості волонтерів!

5

 

По гриби

І, напевно, останній шанс цього року піти в ліс по гриби, щедрий врожай яких ще не визбирали. Краще поїхати далеко в гори на цілі вихідні. Якщо немає можливості відлучатися надовго, то можна спробувати пошукати гриби неподалік Івано-Франківська. Погода обіцяє бути ідеальною – не надто спекотно, але і без дощу.

6

Гарних вихідних!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: