fbpx

Які політичні партії і діячі є лідерами електоральних симпатій у Франківську: соцопитування

Політика 15:05, 30.01, 2017

Франківці розповіли, за яку партію чи кандидата голосували б сьогодні на виборах до ВРУ та до міської ради, а також якого б підтримали кандидата на посаду міського голови.

Соціологічне опитування електоральних симпатій виборців міста Івано-Франківська провела агенція новин Фіртка. Серед інших запитань респондентів опитали щодо їх прихильності до можливих кандидатів-мажоритарників до Верховної Ради України від Івано-Франківська, кандидатів на міського голову Івано-Франківська та щодо рейтингів партій (партійних списків) у випадку виборів до Верховної Ради України та до Івано-Франківської міської ради (якщо вибори були б за закритими списками).

Питання в анкеті: Якби вибори до Верховної Ради України були б сьогодні, то за кого з кандидатів по Івано-Франківському  мажоритарному округу ви б голосували?

1

Питання в анкеті: Якби вибори до Верховної Ради України були б сьогодні, то за виборчий список  якої з партій ви проголосували б?

2

Питання в анкеті: За кого з кандидатів на міського голову Івано-Франківська ви голосували б, якби вибори були сьогодні?

3

Щодо рейтинга міського голови Руслана Марцінківа, то слід зазначити, що за останній місяць він дещо підріс, оскільки в грудні він складав 22,9%. Щоправда загальна тенденція рейтингу діючого міського голови негативна, адже ще в серпні-липні минулого року його рейтинг був в межах 32-34 %.

Питання в анкеті: За виборчий список якої з партій до Івано-Франківської міської ради ви би проголосували, якби  вибори були сьогодні?

4

Всього опитано 978 респондентів старших 18 років. 

Статистична похибка не перевищує ± 3,15 %.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: