fbpx

Якщо верне від біг-бордів: у Франківську обговорять положення про зовнішню рекламу

Суспільство 14:30, 22.03, 2017

Круглий стіл "Питання зовнішньої реклами в Івано-Франківську" організовує Департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини міста.

Круглий стіл відбудеться у вівторок, 28 березня, в залі засідань виконавчого комітету міської ради, що на Грушевського, 21, кабінет 311. Початок – о 16 годині.

Впродовж заходу, повідомляють організатори, планується обговорення та внесення пропозицій про зміни у чинне положення "Порядок розміщення зовнішньої реклами в місті Івано- Франківську".

Така потреба виникла, оскільки у Франківську досі не прийняли Концепцію про зовнішню рекламу. А також тому, що є великий масив питань.

На сьогодні в місті діє мораторій на розміщення об’єктів зовнішньої реклами. Рішенням виконкому від 30.07.2015р.№ 428 зупинено видачу дозволів на розміщення нових об’єктів зовнішньої реклами (біл-борд, сіті-лайт, бек-лайт, скролл, лайт-бокс на електроопорі, пілон, пілар, електронний екран). У зв’язку з цим підприємці розміщують рекламу на фасадах будівель та споруд. Але питання розташування рекламних конструкцій на фасадах є неврегульованими", – додають в Департаменті.

Також на громадських слуханнях хочуть порушити тему перенасичення громадського простору рекламою.  

Участь у заході візьмуть посадовці міськвиконкому, підприємці, які працюють із зовнішньою рекламою, а також представники туристичної галузі міста.

До участі в круглому столі запрошують франківців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: