fbpx

"Янукович увійшов в історію як "зек", Порошенко ж увійде як "барига"", – Андрій Марійчин

Суспільство 20:44, 14.03, 2017

Політика Президента щодо розгону блокади ОРДЛО ганебна. Його попередник увійшов в історію як "зек", а Порошенко ввійде як "барига".

На цьому наголосив депутат облради від партії "ВОЛЯ" Андрій Марійчин під час народного віче та позачергової сесії облради, інформує прес-служба партії "ВОЛЯ".

Депутати обласної ради прийняли звернення до керівництва держави щодо мирного врегулювання суспільно-політичної ситуації в Україні. Виступили з вимогою звільнити затриманих учасників блокади торгівлі з окупованими територіями Донбасу, закрити кримінальні провадження проти них, звільнити з займаних посад Авакова та заступника голови Національної поліції України Аброськіна, визначити законодавчо російську агресію проти України війною та прийняти закон "Про тимчасово окуповані території України.

"Важко і десь страшно стояти і думати, що робиться на нашій рідній землі. Ми живемо в двох паралельних світах. З однієї сторони люди вмирають, віддають життя за нашу землю, нашу державу, з іншої – торгують з окупованими територіями", – наголосив Андрій Марійчин. 

Марійчин звернувся Президента: "Невже він не бачить? Він прийшов на хвилі Революції, на хвилі крові. Ми його привели до влади. Він не розуміє, що його попередник увійшов в історію як "зек", а він увійде в історію як "барига". Пане Президенте, схаменіться, подумайте, що ви робите! Ви повинні зберегти цю державу, і люди повинні бути господарями на своїй землі". 

Андрій Марійчин наголосив, що партія "ВОЛЯ" жорстко виступає за повну блокаду, адже неможлива жодна торгівля з окупантами.

"Треба дати місяць часу, хто має бажання жити у вільній, незалежній Україні, яка цінує європейські цінності, нехай переходить на цю сторону. Потім буде повна блокада і людей, і товарів!"  наголосив Марійчин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: