fbpx

Японці хочуть залучити інвестиції у розвиток енергетичного сектору Прикарпаття

Економіка 17:09, 20.02, 2016

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Басараб зустрівся з представниками японської компанії "JICA". Сторони обговорили питання залучення інвестицій для розвитку енергетичного сектору Прикарпаття.

"Компанія "JICA" цікавиться об’єктами енергетичної галузі, які здійснюють енергогенерацію, передачу і розподіл електроенергії, теплопостачання. – розповів представник компанії Кіотака Цукімото. – Ми побачили, що у вас функціонує хоча і старе, але дуже добре збережене обладнання. Вважаю, що Прикарпаття має усі шанси на фінансування модернізації об’єктів енергетичної сфери".

У свою чергу, Сергій Басараб запевнив гостей у всебічному та повному сприянні керівництва області для реалізації проектів щодо модернізації енергетичної галузі Прикарпаття, інформує прес-служба ОДА.

"Можете розраховувати на нашу підтримку, – запевнив Сергій Басараб. – Ми маємо досвід плідної співпраці з Японією у питанні забезпечення обладнанням для реабілітаційного центру, за що щиро вдячні вашій країні. Готові розвивати відносини між нашими державами й у інших сферах".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: