fbpx

Яремчанські атовці прийшли на сесію облради, щоб не допустити фірму Злочевського до надр Прикарпаття. ФОТО

Суспільство 10:28, 30.06, 2017

Учасники АТО та громадськість Яремчанщини зібрались у сесійній залі обласної ради, щоб не дозволити депутатам надати дозвіл на видобування надр ТОВ "ПАРІ", власником якої є скандальний екс-регіонал Микола Злочевський.

Сьогодні на порядку денному ХVI сесії облради стоїть питання погодження надання ТОВ "ПАРІ" у користування ділянки надр Чемигівської площі, що розташована на території Татарова та Микуличина, інформує прес-служба партії "ВОЛЯ".

Це питання вже розглядали на сесії облради 10 березня, тоді під тиском атовців та громадськості депутати відмовили компанії. Втім, фірма екс-регіонала знову робить спроби отримати нафту і газ Яремчанщини.

Нагадаємо, згідно з даними Єдиного державного реєстру фізичних та юридичних осіб, компанія ТОВ "ПАРІ" створена двома компаніями – кіпрською фірмою "БУРІСМА ХОЛДІНГ", яка на 100% належить Миколі Злочевському, та ТОВ "Еско-Північ", яка також належить кіпрській фірмі "БУРІСМА ХОЛДІНГ" та Миколі Злочевському.

Це означає, що єдиним власником і отримувачем доходу ТОВ "ПАРІ" є Микола Злочевський через офшорні кіпрські компанії. НАБУ проводило досудове розслідування у кримінальних провадженнях щодо неправомірних дій службових осіб Мінекології при видачі у 2010–2012 роках спеціальних дозволів на користування надрами, у тому числі на користь підприємств, що входять до групи компаній "БУРІСМА".

 

 
 
 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: