fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Є підозра, що керівництво Служби автодоріг у змові з деякими учасниками тендеру, – Шевченко пояснив свій візит до тендерного комітету

Є підозра, що керівництво Служби автодоріг у змові з деякими учасниками тендеру, – Шевченко пояснив свій візит до тендерного комітету

Суспільство 12:04, 04.08, 2015

Олександр Шевченко, який разом з представниками компанії "ПБС" перебуває зараз у тендерному комітеті Служби автомобільних доріг, пояснив свій візит намаганням запобігти махінаціям з тендерною документацією.

За словами Олександра Шевченка, Служба автомобільних доріг сама запросила його ознайомитися з тендерною документацією.

"Проблема в тому, що деякі фірми дали завідомо нереальні пропозиції з метою зірвати ремонт доріг в області. Нічого робити вони не будуть. Чому, наприклад, якась фірма повинна будувати на Франківщині собі в збиток? Є підозра, що керівництво Служби перебуває у змові з деякими учасниками тендерів", – каже Шевченко.

Відтак, свій візит до комітету нардеп пояснює спробою контролювати тендер, оскільки не довіряє керівництву Служби і вважає, що цифри у документації можуть підмінити. Документацію він не забирає, лише ознайомлюється.

"Я зацікавлений, щоб дорога була, і якісна. А в "Укравтодору"  погані технології",  каже Шевченко і запрошує журналістів подивитися для порівняння, які дороги будувала компанія "ПБС". Нардеп також заявив, що готовий взятися за найгірші дороги в місті Івано-Франківську, якщо громада підтримає його на виборах міського голови.

Як повідомляв КУРС, Олександр Шевченко і представники ТОВ "ПБС" увійшли з охороною на тендерний комітет Служби автомобільних доріг області. Голова Служби повідомив міліцію. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: