fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • В Івано-Франківську Єгор Соболєв та бійці "Донбасу" підтримали Петра Шкутяка на виборах до Верховної Ради

В Івано-Франківську Єгор Соболєв та бійці "Донбасу" підтримали Петра Шкутяка на виборах до Верховної Ради

Політика 17:24, 09.10, 2014

Член Ради партії "ВОЛЯ", голова громадського Люстраційного комітету Єгор Соболєв закликав іванофранківців підтримати добровольця батальйону "Айдар" Петра Шкутяка на виборах до Верховної Ради.

З таким зверненням до іванофранківців Єгор Соболєв виступив під час зустрічі зі студентами Прикарпатського національного університету.

"Іванофранківці мають пишатися тим, що у міста є такий кандидат, як Петро. Вірю, що ви його оберете", – сказав Єгор Соболєв.

Соболєв розповів, що у Петра Шкутяка були можливості залишитися в Івано-Франківську та працювати на благо країни тут, але він, не сказавши дружині та батькам, взяв у руки зброю і пішов на фронт захищати Україну. "Саме завдяки таким людям, як він, ми зараз живемо у незалежній Україні", – сказав Єгор Соболєв.

Прагнення Петра відстоювати інтереси іванофранківців у Верховній Раді підтримали і бійці батальйону "Донбас" Ярослав Маркевич та Ігор Чайковський, котрі балотуються до ВР за списком партії "Самопоміч".

У свою чергу, Петро Шкутяк зазначив, що буде просто щасливим, якщо до Верховної Ради потраплять такі люди, як Анна Гопко, Єгор Соболєв, Семен Семенченко та міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, Петро Шкутяк балотується до Верховної Ради по 83-у виборчому округу з центром в Івано-Франківську.

Передвиборча агітація

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: