fbpx

Йому був цікавий треш, – Міхалець прокоментував конфлікт із журналістом "2+2"

Суспільство 13:46, 22.06, 2017

На підставі п. 2.2.11 Інструкції про порядок проведення службових розслідувань в органах внутрішніх справ України Департамент патрульної поліції Національної поліції України призначив службове розслідування.

Про це департамент повідомив у відповідь на запит "Детектора медіа" щодо надання інформації відносно інциденту за участю начальника Управління патрульної поліції у місті Івано-Франківську.

Як повідомляв "КУРС", у травні журналіст програми "Люстратор 7.62" телеканалу "2+2" Володимир Тимофійчук намагався прорватись на закриту нараду до керівника ГУНП в області Віктора Шкутова, на яку був запрошений Дмитро Міхалець. Керівник патрульної поліції зачинив двері перед журналістом. Володимир Тимофійчук сказав, що до нього застосовували фізичну силу, а також перешкоджали його журналістській діяльності.

На сьогоднішній зустрічі за кавою з Дмитром Міхальцем в громадському ресторані Urban Space 100 керівник патрульної поліції прокоментував журналістам інцидент.

"Цей чоловік поскаржився на мене, перешкоджав мені пройти на селекторну нараду. Він прорвався на нараду, ми не могли її провести. Тому я вийшов, і ми 30-40 хвилин спілкувалися, я відповідав на його запитання. Але це йому не було цікаво, йому був цікавий треш. Відкрию вам секрет: ми з ним ще раз зустрічалися, і він ставив ті самі запитання. Вважаю, це була провокація. Справді, департамент призначив службове розслідування. Бо він написав на мене скаргу – це його право",  сказав Міхалець.

Як інформує Департамент патрульної поліції, за результатами службового розслідування буде вжито заходів реагування, визначених Дисциплінарним статутом органів внутрішніх справ України, затвердженого Законом України №3660-IV від 22.02.2006.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: