fbpx

Юні франківські футболісти перемогли на турнірі у Словаччині

Спорт 10:02, 06.02, 2017

Перемогою завершила свої виступи команда СДЮСШОР "Прикарпаття" (2007 р. н.), що брала участь у турнірі "Adidas 4 sport cup", який проходив у Прешові (Словаччина). В турнірі, що тривав з 2 по 5 лютого, взяли участь 19 команд із Словаччини, Угорщини, Сербії та України.

Вихованці Ігоря Гогіля та Олександра Микуляка в груповому турнірі вибороли перше місце, здобувши чотири перемоги із загальним рахунком 20:1 (6:0 – FC "Safi" ; FC "Tatran" (girl 12) – 4:0; FC Petpzalka academia – 7:0 (всі Словаччина) та Dunakanyar Regio UFC (Угорщина) – 3:1), повідомляє Репортер

На шляху до свого переможного фіналу юні футболісти з Івано-Франківська спочатку із рахунком 2:0 перемогли ровесників із команди FAMT із Прешова, а в наступному FC "Tatran" – 4:0.

У фіналі вихованці СДЮСШОР "Прикарпаття" впевнено переграли представника Сербії – команду FС "Dušanovac" із Белграда з рахунком 3:0. Третє місце на турнірі посіла команда господарів турніру FC "Tatran", що поступилась представнику України у півфіналі.

Слід відзначити, що найкращим бомбардиром турніру став Богдан Редушко, гравець СДЮСШОР "Прикарпаття". Богдан, також разом із Максимом Тисаком, увійшли до символічної збірної турніру "Adidas 4 sport cup" – 2017, що була визначена організаторами турніру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: