fbpx

З 3 січня 2017 року відкриваються казначейські рахунки Білоберізької ОТГ

Економіка 22:21, 29.12, 2016

У зв’язку з об’єднанням територіальних громад сіл, селищ, міст з 3 січня 2017 року Державною казначейською службою України відкриваються рахунки для зарахування надходжень до бюджетів Білоберізької об'єднаної територіальної громади Верховинського району згідно із переліком видів надходжень та рівнів бюджетів, повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

Водночас, враховуючи таке об’єднання, з 3 січня 2017 року будуть автоматично закриті старі рахунки по сільських радах, які ввійшли до об’єднаної  територіальної громади, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
Перелік рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів буде розміщено на офіційному порталі Територіальних органів ДФС в Івано-Франківській області в розділі "Бюджетні рахунки".
Відкриття рахунків для зарахування надходжень до бюджетів здійснюється згідно з Порядком відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 22.06.2012 р. №758, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 18.07.2012 за №1206/21518.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: