fbpx

З Богородчанщини на Схід відправились добровольці для будівництва фортифікаційних споруд

Суспільство 17:39, 04.08, 2015

Вчора чергова група добровольців-будівельників із Богородчанщини у складі 8 осіб, серед яких заступник голови райдержадміністрації Василь Лецин, відправилися на Схід України для будівництва фортифікаційних споруд.

З початку травня для будівництва фортифікаційних споруд в зону АТО відправилося 6 мобільних бригад. В їх складі були працівники райдержадміністрації, ДП "Солотвинське лісове господарство", Богородчанського спецагролісгоспу, інших підприємств, жителі району. 

Будівельні бригади виконали монтаж залізобетонних конструкцій, зварювальні роботи, підсилення дерев’яними елементами, засипка ґрунтом. Спорудили 1 вогневу позицію, 2 бліндажі, 2 окопи для БМП (БТР) з укриттям для екіпажа, 1 окоп для ЗСУ-23-4 з укриттям для екіпажа.

На цей час триває спорудження окопів, траншей та ходів сполучення, забезпечення водовідведення з них, монтаж габіонів на вогневій споруді, встановлення протикумулятивного екрана.

Зараз будівництво фортифікаційних споруд на стадії завершення і перебуває на постійному контролі голови райдержадміністрації Ярослава Паранюка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: