fbpx

З бюджету Івано-Франківська на молодь планують виділити 164 тисячі гривень

Спорт 16:52, 09.03, 2016

На програму "Молодь міста Івано-Франківська на 2016-2020 рік" в міському бюджеті цього року передбачено 164 200 гривень. Сума залишається на рівні попередніх років.

Про це розповів сьогодні на засіданні постійної депутатської комісії Івано-Франківської міської ради з питань гуманітарної політики голова комітету фізичної культури і спорту м. Івано-Франківська Віталій Матешко.

Він зазначив, що ця програма суттєво відрізняється від попередніх, оскільки для її формування чимало консультацій провели з молодіжними громадськими організаціями, які стали значно активнішими протягом останніх років.

"Основна наша задача на 2016 рік – допомогти молодіжним громадським організаціям зрозуміти, що вони потрібні самі собі, вони потрібні нам, і ми будемо спільно якось налагоджувати співпрацю, щоб якось їхні ідеї реалізовувати. За допомогою важелів міської ради ми зможемо допомагати їм у правовій формі, підтримувати акції, які є адекватними, які відповідають сьогоденню", – зазначив Матешко.   

Молодіжні організації планують писати проекти, щоб залучати грантові кошти. Для цього міська влада організовувала відповідні навчання.

На сьогодні в Івано-Франківську налічується близько 89 тисяч осіб від 14 до 35 років.

Програму комісія підтримала одноголосно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: