fbpx

З Франківська для добровольців в АТО відправили позашляховик, який купили заробітчани

Суспільство 13:49, 06.10, 2017

Франківцям показали автомобіль, який придбали для добровольчого військового підрозділу в зоні війни. І закликали приєднуватися до допомоги, яку зараз для захисників збирають волонтери.

Про те, що позашляховик "Опель Фронтера" придбали за свої кошти українці, які працюють у Великобританії, розповів керівник УДА Прикарпаття Василь Абрамів. 

"Випробувано, що такі авто добре служать  не ламаються і без проблем проходять бездоріжжя",  обґрунтовує вибір машини Абрамів. 

Авто їде до одного з добровольчих підрозділів на Маріупольському напрямку. Також на передову везуть бензопили та електрогенератор. 

За словами Василя Абраміва, допомога українській армії, особливо її добровольчим підрозділам, порівняно з першими роками війни на сході України, тепер дуже незначна.

Машину, що її передали захисникам українські заробітчани, виставили біля франківської ратуші та поруч зі штабом УДА  щоби привернути увагу франківців і нагадати, що допомога все ще потрібна. 

"На листопад плануємо поїздку буса з допомогою,  розповіла керівник офісу волонтерів УДА Наталя Медвідь Збираємо продукти, люди зараз роблять тушкованки. Залишається велика потреба в продуктах, особливо в м’ясних…"

Допомогу прийматимуть впродовж жовтня в офісі УДА, що на площі Ринок. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: