fbpx

З Івано-Франківська можна буде літати в Мілан та Венецію

Суспільство 14:57, 04.05, 2016

Комісія Державіаслужби з розгляду питань про права на експлуатацію повітряних ліній 28 квітня рекомендувала голові служби видати ряд призначень українським авіакомпаніям.

Про це повідомляє "Економічна правда" з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Найбільший український авіаперевізник – "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) отримає призначення на регулярні польоти з Івано-Франківська в Аліканте, Венецію, Мілан і Познань і з Харкова в Батумі, а також збільшить частоти на маршрутах Львів – Мадрид і Київ – Мінськ з одного до двох і з 12 до 21 рейсу відповідно.

Крім того, компанії "Дарт" рекомендовано видати призначення для виконання регулярних рейсів Київ – Тірана і чартерів до Тірани з Києва, Львова, Одеси, Харкова, в Тіват з Києва і Харкова, в Бургас зі Львова та Харкова.

Компанії "Мотор Січ" планується видати призначення на регулярні польоти з Києва в Одесу і Львів, а також зі Львова до Ужгорода, а компанія "Браво" отримає призначення на "регулярку" з Києва в Батумі, Подгорицу, Бургас, Пафос, Араксос, Луку, Тірани і Іракліон, з Харкова і Львова в Бургас.

"Дніпроавіа" рекомендовано видати призначення на "регулярку" з Дніпропетровська до Єревана і Кутаїсі і з Одеси в Бургас, а компанія Yanair отримає дозволи виконувати регулярні рейси з Одеси в Тбілісі і Батумі.

Крім того, авіаперевізники знову просили розглянути питання видачі їм призначень на польоти в Іран: МАУ  в Шираз три рази в тиждень, UM Air  в Тебріз з тією ж частотою. Комісія не набрала голосів за те, щоб видати авіаперевізникам ці призначення.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: