fbpx

З мінометів та артилерії обстріляли житлові квартали Авдіївки, Первомайського та Водяного, – штаб

Суспільство 16:07, 23.06, 2016

Протягом минулої доби в зоні АТО зафіксовано 46 обстрілів позицій ЗС України, з них на Донецькому напрямку 22, на Маріупольському 16 та вісім на Луганському.

Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

Як зазначається, по укріпленнях сил АТО ворог 30 разів застосовував міномети та сім разів 122 та 152-мм артилерію.

Зокрема, на Донецькому напрямку під мінометним вогнем супротивника опинились опорні пункти ЗСУ поблизу Пісків, Авдіївки, Верхньоторецька, Троїцького та Зайцевого, а укріплення поруч Невельського, Кам'янки, Новоселівки другої та Троїцького ворог накривав артилерійським вогнем. 

На Маріупольському напрямку, за даними штабу, по позиціях поблизу Водяного бойовики вели вогонь із 82-мм мінометів, а неподалік Талаківки, Тарамчука та Широкиного — 120-мм мінометів.

"На Луганщині під мінометним вогнем противника опинились опорні пункти поблизу Новозванівки, а поруч Новоолександрівки вівся обстріл з кулеметів та гранатометів. Неприцільним вогнем зі 122-мм самохідних артустановок ворог намагався спровукувати на відповідь наших бійців", – йдеться в повідомленні.

Окрім того, зафіксовано три обстріли населених пунктів, а саме  зі 122-мм самохідних артустановок бойовики вели вогонь по житлових масивах Авдіївки та Первомайського, а з 82-мм мінометів по Водяному, що на Маріупольському напрямку.

Осколкові поранення отримаали троє мирних мешканців. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: