fbpx

З нагоди введення безвізу МАУ влаштовує розпродаж квитків до Європи

Суспільство 10:37, 31.05, 2017

До дня набуття чинності рішення Ради ЄС про візову лібералізацію з Україною авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" запропонує пасажирам безпрецедентно низькі ціни на квитки до європейських міст.

11 червня авіакомпанія проведе розпродаж 30 тисяч квитків на рейси до країн Європейського Союзу за спеціальною ціною від 763* гривень в одну сторону. Період подорожей з 12 по 30 червня.

"Зняття візового бар’єру – це потужний стимул для розбудови авіаційної інфраструктури в Україні, подальшого розвитку повітряного сполучення як в межах нашої держави, так і з дружніми країнами, а також зміцнення позитивного іміджу України на світовій арені, – зазначив президент МАУ Юрій Мірошников. – Як національний авіаперевізник України, ми не можемо залишитися осторонь цієї історичної події для бізнесу, капіталу та мандрівників й з превеликим задоволенням долучаємося до святкувань з нагоди впровадження безвізового режиму. Наразі ми прагнемо наочно продемонструвати нашим співвітчизникам майже безмежні можливості та перспективи, які відкриваються перед кожним з нас".

Довгостроковою метою МАУ є перетворення авіації на доступний якомога більшій кількості українців засіб транспорту. Завдяки ініціативам Міжнародного аеропорту "Бориспіль" авіакомпанія зробила надважливий крок у рамках кампанії з системного зниження тарифів, запропонувавши пасажирам новий клас цін на квитки на рівні європейських лоукост перевізників. Щороку українці зможуть придбати понад півмільйона квитків за бюджетними цінами.

Також у неділю, 11 червня, МАУ виконає два спеціальні рейси за маршрутами Київ – Брюссель та Київ – Вільнюс, які символічно з’єднають столицю України зі столицями Європейського Союзу та дружньої Литви. Продаж квитків на ці рейси здійснюється за лоукост ціною 1390* гривень в обидві сторони, а подарунком кожному пасажиру стане екскурсія містом з відвідуванням найвідоміших пам’яток Брюсселя та Вільнюса відповідно. Продаж авіаквитків буде відкрито 1 червня о 10:00; кількість місць обмежена.

Розклад рейсів:

№ рейсу

Напрямок

Дата

Виліт

Приліт

PS1106

Київ – Брюссель

11.06

11:30

13:30

PS1206

Брюссель – Київ

11.06

21:30

01:25

PS2017

Київ – Вільнюс

11.06

11:25

12:45

PS2018

Вільнюс – Київ

11.06

19:45

21:05

*Час місцевий

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: