fbpx

З Німеччини передали гуманітарну допомогу для учасників АТО та медичних закладів Тисмениці

Суспільство 17:14, 20.04, 2017

У рамках третьої Пасхальної поїздки "за свободу і єдність України та миру в усій Європі", Івано-Франківщина приймала учасників флешмобу «Радибер - Тисмениця».

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

У Тисмениці відбулася урочиста передача гуманітарної допомоги з Німеччини для учасників АТО та медичних закладів за участі представників місцевої влади, представника Бундестагу Франка Тіслера та голови громадської організації «Україна – це Європа» Курта Зіммхена.

«Ми даємо нашим друзям, родичам, всім людям в Україні підтримку. Ми не можемо залишити на самоті народ України, який проявив свою громадську позицію. Наша солідарність полягає, з одного боку, у прояві політичної прихильності, а з іншого боку, в активній матеріальній допомозі», – наголосив представник Бундестагу Франк Тіслер.

Тисмениччина отримала стоматологічний кабінет з обладнанням та меблями, перев’язочні матеріали, засоби реабілітації для Першого добровільного мобільного шпиталю імені Пирогова, інвалідні крісла, ролатори, ходунці, одяг, посуд, дитячі іграшки та інше.

«Ми попросили всіх учасників поїздки в межах своїх можливостей зібрати та організувати перевезення гуманітарної допомоги. Попередньо у Німеччині ми розіслали листи, та не отримували на них жодних відмов. Ми зібрали багато допомоги, для того щоб люди, які були поранені у зоні АТО, мали можливість отримати якісну медичну допомогу», – зазначив голова спілки громадської організації «Україна – це Європа» Курт Зімхен.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: