fbpx

З початку року на дорогах Прикарпаття спіймали 63 п'яних водіїв

Суспільство 07:39, 17.01, 2017

На аварійну ситуацію на дорогах краю в останні два тижні вплинули ускладнені погодні умови. Водночас кількість автопригод та тяжкість їх наслідків у порівнянні з таким же періодом минулого року дещо знизилися.

Як повідомив заступник начальника управління – начальник відділу безпеки дорожнього руху УПД ГУНП в Івано-Франківській області полковник поліції Андрій Прусак, за першу половину січня торік на Прикарпатті трапилося 22 ДТП, у яких постраждали на чверть більше, ніж цьогоріч, людей.

Основними причинами аварій, а відтак і травмування чи загибелі учасників дорожнього руху й надалі залишаються порушення водіями швидкісного режиму та правил маневрування, керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, а також раптовий вихід пішохода на проїзну частину дороги.  

Щоб покращити ситуацію на дорогах області, працівники поліції, які відповідають за безпеку дорожнього руху, спрямовують зусилля на попередження правопорушень та виявлення порушників Правил дорожнього руху.

Зокрема, упродовж двох тижнів цього року до адміністративної відповідальності притягнено 719 водіїв, у тому числі 63 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані та 139 – без необхідних документів, зафіксовано 546 порушень правил проїзду перехресть, обгонів, невиконання сигналів регулювання дорожнього руху, оформлено 48 матеріалів дорожньо-транспортних пригод.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: