fbpx

З Прикарпаття відправили гуманітарну допомогу на Харківщину, де вибухнув склад з боєприпасами

Суспільство 11:24, 28.03, 2017

Сьогодні з Івано-Франківська відправили пиломатеріали постраждалим жителям Харківщини, де у ніч на четвер, 23 березня, почалися вибухи на складах зберігання боєприпасів, неподалік міста Балаклія.

24 березня Президент України Петро Порошенко дав доручення головам обласних та Київської міської державних адміністрацій вжити невідкладних заходів щодо надання допомоги мешканцям Балаклійського району Харківської області, які постраждали внаслідок пожежі на майданчиках зберігання ракетно-артилерійського озброєння, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

У переліку першочергових заходів – забезпечення будівельними матеріалами (скло, шифер), дизпаливом, продуктами харчування, а також направлення будівельних бригад для здійснення ремонтно-відновлювальних робіт.

Для допомоги постраждалим жителям Харківщини в області було налагоджено взаємодію між усіма відповідними службами задля оперативного збору та відправки необхідних для відновлення життєдіяльності міста будівельних матеріалів. Зокрема, сьогодні на Схід за дорученням керівництва облдержадміністрації відправили пиломатеріали (дошки та брус) для відновлення житлового фонду та об’єктів соціальної інфраструктури.

Варто додати, що прикарпатці також активно долучалися до надання допомоги постраждалим внаслідок посилення обстрілів житлових кварталів м. Авдіївки. Тоді жителями Івано-Франківщини було зібрано та відправлено у Донецьку область кілька вантажів із гуманітарною допомогою. Зокрема, авдіявцям було передано будівельні матеріали, теплі речі та продукти харчування. Окрім того, надавалися медичні препарати та речі першої необхідності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: