fbpx

З Прикарпаття відправили в Авдіївку першу допомогу: будматеріали, теплі речі, продукти харчування

Суспільство 10:58, 03.02, 2017

В Івано-Франківській облдержадміністрації створили штаб із організації збору та відправки гуманітарної допомоги у Донецьку область.

Штаб очолив голова облдержадміністрації Олег Гончарук. До його складу ввійшли заступники голови ОДА, керівники профільних департаментів облдержадміністрації. Визначено місце збору гуманітарної допомоги: м. Івано-Франківськ, вул. Б. Хмельницького, 92 (на території аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС України в області), інформує прес-служба ОДА.

Наразі з Прикарпаття відправлено перші вантажі із будівельними матеріалами, теплими речами, продуктами харчування. Окрім того, сьогодні готується до відправки вагон із шифером, наданий ПАТ "Івано-Франківський цементно-шиферний комбінат", а також вантажі з будівельними матеріалами – плитою ДСП, ДВП, пиломатеріалами та цементом.

Активно долучилися до збору гуманітарної допомоги керівники районів та міст обласного значення, а також приватні підприємці, які безпосередньо на місцях організували пункти прийому та відправки необхідних вантажів.   

Зазначимо, що на цей час жителям Авдіївки найбільш необхідні техніка та матеріали для обігріву помешкань, лікарень та шкіл, зокрема пересувні котельні, генератори, а також пально-мастильні матеріали.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: